Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legjobb termékeket érjétek el nálunk, ezért évente egyszer beszerző körútra indulunk, ennek következtében a 2018. június 23 és 29 között érkezett rendeléseket június 30-án lesz lehetőségünk feldolgozni! Megértésedet nagyon köszönjük!

Az alábbi oldalon láthatod kiemelt termékeinket. Nézz körbe Nálunk, hiszen óriási kedvezménnyel juthatsz hozzá kiemelt termékeinkhez. Kár lenne kihagynod őket. Jó válogatást kívánunk. Amennyiben szakmai kérdéseid lennének fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz a +36 30 628 84 22 telefonszámon vagy írj Nekünk az info@platinaszerszam.hu e-mail címre.
Ár
Név

 2x
A Platina Szerszám csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@platinaszerszam.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Platina Szerszám Csapata