4 ok, amiért érdemes a Scheppach gépeit választanod
Habár sokaknak ismerősen csenghet a Scheppach név, nem tudják, hogy az egyik legjobb ár-érték arányú márkájú termékeket hagyják ott a polcokon. Nekünk óriási kedvencünk, ezért összegyűjtöttünk 4 érvet, amiért Neked is érdemes a Scheppach gépeti választanod! Tarts velünk!
Metabo LiHD – Fedezd fel az akkumulátorok új világát
2015 májusában azonban új szereplő lépett színre az akkumulátorok porondján: a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Metabo bemutatta a LiHD technológiát, amely óriási ugrást jelentett az akkumulátorok teljesítményére vonatkozóan. Ez az akkumulátorok új generációja!
Milyen rönkhasítót válasszak?
Ha valaha is rönkhasító vásárlásra adja a fejét az ember, hamar akadályokba ütközhet. Milyen típusú hasítót vegyek? Vertikális? Horizontális? Elég lesz ez nekem otthonra? Azt tudja, amit szeretnék? Mivel nem kis beruházásról van szó, ezért írtunk egy blogbejegyzést, amely segíthet eligazodni a rönkhasítók világában!
x
A Platina Szerszám csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@platinaszerszam.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Platina Szerszám Csapata