Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Nagyon fontos tudni, hogy minden egyes vásárlás alkalmával a részedre átadott csomag tartalmaz egy vagy akár több számlát és garancialevelet. A garancialevélen minden esetben feltüntetésre kerül a megvásárolt termékre vonatkozó garancia időtartama. Vannak olyan termékek, melyekre külső garanciajegyek érvényesek vagyis a gyártó vagy forgalmazó partner végzi a garanciális cserét, esetleges javítást. Ebben az esetben a garancialevélen feltüntetésre kerül a garanciával kapcsolatos minden információs és a legtöbb esetben a márkaszervíz vagy márkahálózat elérhetősége is. Kérjük, hogy garanciális kérdésekben ebben az esetben a márkaszervízhez fordulj és tájékozódj a garancia érvényesítésével kapcsolatos teendőkről.

Amennyiben a csomagban az általunk kiállított garancialevelet találod, akkor a garanciális ügyintézés kapcsán is hozzánk kell fordulnod. Kérjük, hogy ebben az esetben használd a Garanciális Ügyintézés szolgáltatásunkat.

Kérjük, hogy mielőtt megkezded garanciális ügyintézésed győződj meg arról, hogy a termék ténylegesen meghibásodott! Köszönjük! A garanciális ügyintézés megkezdéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! Kérjük, hogy ügyelj az adatok pontosságára és a figyelj arra, hogy a megadott információk a valóságnak megfeleljenek!
Bejelentőre vonatkozó adatok
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *


A számlán szereplő adatok
Számlázási név *
Számlázási cím *
Számla sorszáma *
Számla kiállításának időpontja *


A termékre vonatkozó adatok
A garanciajegy / jótállási jegy sorszáma *
A hiba felfedezésének időpontja *
A meghibásodott termék számlán szereplő neve *
A meghibásodott termék sorozatszáma *
A hiba pontos leírás *Küldés
A Platina Kert és Szerszám Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Platina Kert és Szerszám Csapata