Szállítás - Fizetés


Nagyon fontosnak tartjuk, hogy megrendelt termékeinket számos módon tudjuk eljuttatni Hozzád, hogy ezáltal a Neked legmegfelelőbb, legkényelmesebb átvételi és fizetési megoldást tudd kiválasztani. Az alábbiakban összefoglaltunk a részedre minden hasznos információt, ami segítségedre lesz abban, hogy a Platina Szerszám webáruházban lehetség fizetési és szálltási módokról tájékozódj. Amennyiben a szállítási és fizetési mósok részleteivel kapcsolatban bővebb információra lenne szükséged, keress minket elérhetőségeink egyikén.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a szállítási módoknak többletköltsége lehet, melyet a termékek ára nem tartalmaz. Bizonyos esetekben egyes fizetési módok nem érhetőek el adott szállítási módok esetén. A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót.

Rendelésed kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

DPD Csomagpont

A DPD Csomagpont számos helyen hozzáférhető csomagátvételi módot kínál Neked, ezáltal elkerülheted az, hogy a csomagodat nen tudod átvenni, nem kell várnod a futár érkezésére. A megrendelt termékeket országszerte, kényelmesen veheted át a legtöbb DPD Csomagponton.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy 30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás díjmentes!

Rendelési
Értékhatár
Szállítási
Díj
Utánvét
Költsége
Előreutalás
Költsége
Bankkártyás Fizetés
Költsége
0 HUF - 29.999 HUF 1.390 HUF 390 HUF 0 HUF 0 HUF
30.000 HUF felett 0 HUF 390 HUF 0 HUF 0 HUF


DPD Futárszolgálat

Kérd a csomagodat otthonra, munkahelyedre. Igazán kényelmes megoldás, ha hosszabb időt töltesz el egy helyen, hiszen a DPD Futára házhoz viszi a megrendelt termékeket. Szupergyors kiszállítás. Megrendelésedet, akár már másnap átveheted. A DPD Futárszolgálat segítségével bármely magyarországi címre kérheted a szállítást, a részedre átadott fuvarlevél számmal pedig nyomon követheted a szállított termék helyét és a szállítás állapotát.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy 30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás díjmentes!

Rendelési
Értékhatár
Szállítási
Díj
Utánvét
Költsége
Előreutalás
Költsége
Bankkártyás Fizetés
Költsége
0 HUF - 29.999 HUF 1.390 HUF 390 HUF 0 HUF 0 HUF
30.000 HUF felett 0 HUF 390 HUF 0 HUF 0 HUF


Személyes Átvétel

Amennyiben felénk jársz, akkor lehetőséged van csomagodat átvenni személyesen telephelyünkön Palotabozsokon, a Petőfi Sándor utca 64. szám alatt. A személyes átvételnek nincs költsége. Csomag nyitvatartási időn alatt, akár a rendelést követő néhány órán belül átvehető. A személes átvételnek többletköltsége nincs.


Rendelésed kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Utánvét

Ha utánvét szolgáltatásunkat választod, akkor megrendelt termékeket kizárólag átvételkor kell kifizetned a futár részére. Tájékoztatunk, hogy utánvétes fizetésre kizárólag MPL Futrászolgálattal történő szállítatás esetén van lehetőség. Készpénzben, díjmentesen fizetheted megrendelésed személyes átvétel esetén. Ez esetben is az utánvét opció választása szükséges. Az utánvétnek bizonyos esetekben költsége lehet, erről a fenti táblázatban találsz bővebb információt.

Előreutalás

Megrendelésed ellenértékét átutalás formájában is teljesítheted, melynek nincs többletköltsége a részedre. Ebben az esetben kérjük, hogy a megrendelést követően, a Rendelés Visszaigazolásban e-mailben található Díjbekérőnek megfelelően járj el. Tájékoztatunk, hogy a csomagok akkor kerülnek feladásra, ha a megrendelt termékek ellenértéke megérkezett hozzánk, így elképzelhető, hogy a szállítási idő kis mértékben megnő.

Bankkártyás fizetés

Megrendelésed ellenértékét egyszerűen, bankkártyád segítségével is teljesítheted! Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a SIMPLE biztonságos online fizetési rendszere segítségével azonnal teljesítsd megrendelésed árát! Kiemelkedő előnye, hogy nem kell utalással bajlódni, nincs utánvét költség és megrendelésed azonnal összekészítésre kerül a rendelés leadását és fizetését követően, tehát lényegesen felgyorsítható a megrendelés kiszolgálása!
Elfogadott bankkártyák:
• MasterCard (dombornyomott)
• Visa (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)
• Electron (nem dombornyomott)
• Maestro

Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Electron kártyádon a kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz kártyáddal internetes áruházunkban! Pontos információért kérjük, fordulj a kártyát kibocsátó bankhoz!

A vállalkozás semmilyen körülmények között nem szerez tudomást a hitelkártya-információidról!

További információk a bankkártyás fizetésről Webáruházunk részére a SIMPLE - OTP Mobil Kft. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a SIMPLE fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Bankkártyás fizetés során a felhasználó elfogadja, hogy a(z) RÉV-KER Bt. által a(z) www.platinaszerszam.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatok átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Bővebb információt a Fizetési tájékoztatóban olvashatsz, amit ide kattintva érhetsz el.

x
A Platina Szerszám csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az info@platinaszerszam.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Platina Szerszám Csapata