Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Kategóriák

Más kedvezmény?
Persze, hogy van más kedvezmény! Hát imádjuk őket! Ha elég szemfüles vagy bizony segítünk Neked lefaragni az árakat! Látogass el a “kuponok” oldalra és tekintsd meg publikusan elérhető kuponjainkat, melyekkel tovább csökkentheted az amúgy is nagyszerű árainkat! Sőt ha igazán nagy kuponos vagy érdemes követni minket a Facebook-on, hiszen időről időre egy-egy titkos kuponkódot szivárogtatunk ki minden követőnknek. Facebook oldalunkat IDE kattintva érheted el!
Ne maradj le! Ajándék!
Értesülj a legjobb ajánlatokról hírlevelünk segítségével! Legyél naprakész és mi meglepetünk még egy ajándék kuponnal is, melyet a következő vásárlásod alkalmával, akár be is tudsz váltani! Ne maradj le, iratkozz fel az alábbi űrlap segítségével. A részleteket pedig keresd visszaigazoló levelünkben!feliratkozom


AGT CV76H-R döngölőgép

Jelenlegi megtekintések 1 érdeklődő néziAz AGT CV76H-R minden apró részletét – az ergonomikus, rezgéscsillapított fogantyútól a talajt döngölő kemény, kopásálló acél talpig – úgy tervezték, hogy a munkát maximális üzemidő és minimális szervizigények mellett lehessen elvégezni.
Motor:
A HONDA GXR motorszéria kifejezetten a döngölők meghajtására lett tervezve, hogy ellenálljon a folyamatos vibrációnak és extra igénybevételnek, emiatt csekély mértékű karbantartást igényel és a motor élettartama növekszik. 
A vibrációcsökkentő gumibakokkal rögzített, GX120R típusú nagyteljesítményű benzinmotor, erőteljes ütőerőt eredményez.
Alkalmazás:
Praktikus tömege, mérete, remek fordulékonysága és könnyű kezelhetősége miatt, olyan tömörítési munkákhoz ajánlott, ahol a lapvibrátorok, nagyobb méretű berendezések alkalmazása nem célszerű. A gép keskeny markolatkialakítása elősegíti a szűk árkokban történő munkavégzést, illetve megfordulást, és lehetővé teszi a gép méreteinek minimálisra csökkentését. 
Különösen ajánlott árok- és szennyvízrendszerekhez, csatornázáshoz, feltöltésekhez, alapozásokhoz, foltokhoz és útjavításokhoz, útszegélyekhez és egyéb keskeny munkaterületeken való munkákhoz. A döngölőgéppel, pontos tömörítése miatt, minden egyes sarok és peremfelület kényelmesen hozzáférhető, így elkerülhető az épületek falainak és szigeteléseinek sérülése. A nagy ütőerő, sebesség és a kopásálló acéltalp, lehetővé teszi a legnehezebb, agyagos és iszapos talajok tömörítését is.
Kialakítás:
A kezelő hatékonysága kulcsfontosságú a magas színvonalú munkahelyi eredmények szempontjából. A dinamikusan kiegyensúlyozott szerkezet, alacsony súlypont, az ergonomikus és rezgéscsökkentett markolat kényelmesebb munkavégzést garantál, hosszabb időn keresztül is. A gép felépítéséből adódóan a tapadása és manőverezhetősége ideális. 
Ésszerű kompromisszumot kínál a lehető legnagyobb tömörítő erő biztosításával a lehető legkisebb tömeg mellett. Kis súlya ellenére biztosítja a szükséges, mély tömörítést, a nagy centrifugális erő és sebesség kombinációjának köszönhetően.
Fontos tulajdonságok:

- Körbefutó, emelésre is alkalmas fogantyúkeret védi a motort. A rajta lévő görgők a gép mozgatását könnyítik meg.
- A teljesen zárt, folyamatos kenésű olajrendszer, napi zsírzása nem szükséges és többlépcsős üzemanyagszűrővel rendelkezik a gép. Az olajszint egyszerűen, pontosan ellenőrizhető.
- Megerősített gumiharang extra terhelés- és kopásálló anygaból.
- A műanyag üzemanyagtartály alkalmazásával sikerült kizárni a tartályban jelentkező korróziót.
- Kényelmes gázkar a könnyű kezelésért, és acélházas bovden.
- Az üzembe helyezés mindig könnyű, még akkor is, ha ritkábban használjuk a döngölőt. 
- Szükség esetén egyszerű szervizelhetőség és kedvező alkatrészárak jellemzik. Minden karbantartási pont könnyen elérhető, és a legtöbb szervizmunkát a helyszínen is el lehet végezni. 
Cikkszám 20-CV76H-R
2-5 munkanap *
739.900 ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Platina Kert és Szerszám Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Platina Kert és Szerszám Csapata