Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Kategóriák

Más kedvezmény?
Persze, hogy van más kedvezmény! Hát imádjuk őket! Ha elég szemfüles vagy bizony segítünk Neked lefaragni az árakat! Látogass el a “kuponok” oldalra és tekintsd meg publikusan elérhető kuponjainkat, melyekkel tovább csökkentheted az amúgy is nagyszerű árainkat! Sőt ha igazán nagy kuponos vagy érdemes követni minket a Facebook-on, hiszen időről időre egy-egy titkos kuponkódot szivárogtatunk ki minden követőnknek. Facebook oldalunkat IDE kattintva érheted el!
Ne maradj le! Ajándék!
Értesülj a legjobb ajánlatokról hírlevelünk segítségével! Legyél naprakész és mi meglepetünk még egy ajándék kuponnal is, melyet a következő vásárlásod alkalmával, akár be is tudsz váltani! Ne maradj le, iratkozz fel az alábbi űrlap segítségével. A részleteket pedig keresd visszaigazoló levelünkben!feliratkozom


Fini K-Max 1513-500F ES csavarkompresszor hűtveszárítóval

Jelenlegi megtekintések 1 érdeklődő néziCsavarkompresszor vásárlása esetén - ha a kompresszor beüzemelését és első indítását a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi- akkor a gépre a vásárlás napjától 36 hónap vagy 18.000 üzemóra garancia jár. Amennyiben az üzemeltető megvásárolja a kiterjesztett garanciát, úgy a garancia időtartama 60 hónap vagy 36.000 üzemóra. A garanciális feltételek csak a gépkönyvben feltüntetett kritériumok megléte esetén érvényesek.
Fő jellemzők:
Nagy iparvállalatok, valamint kis- és középvállalatok sűrített levegős ellátására készült gépek. Folyamatos, erős igénybevételre vannak tervezve, alacsony üzemeltetési és karbantartási költség, egyszerű beüzemelés és használat. Olajbefecskendezésű, közvetlen meghajtású gépek. Közvetlen, fogaskerék nélküli erőátvitel. Az energiaveszteség nélküli átvitel 4%-kal hatékonyabb erőátvitelt biztosít, mint a normál ékszíjmeghajtás, ezért a berendezés szinte karbantartásmentes. A kompakt méretnek köszönhetően a gép a munkaterülethez közel beüzemelhető.
Energiamegtakarítás
A minőségi összetevők, a hatékony csavaregység és a prémium hatékonyságú IE3 elektromotor kombinációjának köszönhető az alacsony elektromos fogyasztás.
Kompakt kivitel
A kompakt kivitelnek köszönhetően a gép a munkaterülethez közel beüzemelhető.
Alacsony zajszint
A K-MAX kompresszor meglehetősen csendesen üzemelnek. A rendkívül hatékony hangszigetelő anyagoknak köszönhetően bármilyen munkahelyen használható.
Plug&Play
A csavarkompresszorok gyárilag tesztelt, beüzemelésre és azonnali használatra kész állapotba kerülnek szállításra
Rendelhető kivitel:
-alaplapra szerelt kivitel
- kompresszor + hűtveszárító
- kompresszor + légtartály
- kompresszor + légtartály + hűtveszárító (500 literes légtartállyal)
- szabályozható kivitel
ETIV vezérlőegység:  multifunkcionális, hátsó megvilágítású LCD grafikus kijelzővel, legördülő típusú menüvel.
A főképernyő kijelzései:
- üzemi nyomás (üresjárat/terhelés)
- olajhőmérséklet
- kompresszor állapot led (készenlét, üresjárat, termelés)
- ventilátor állapota
- dátum, idő
- karbantartásig hátralévő órák száma
- inverterhasználat százalékosan
- kompresszor működésének ütemezése, maximum négy kompresszor használatakor
Szabályozható fordulatszám:
A K-MAX sorozat 7,5, 11, 15, 22, 31 és 37 kW teljesítményű csavarkompresszorai fordulatszám szabályzós kivitelben is rendelhetők, így a magas teljesítmény energiamegtakarítással párosul. Egy frekvencia inverter képes dinamikusan szabályozni az elektromotor feszültség/frekvencia/áramerősség értékeit, így a kompresszor teljesítményét a rendszer pillanatnyi sűrített levegő igényéhez igazítja.
Használata több előnnyel is jár:
- a motor teljesítményének folyamatos szabályozása és a sűrített levegő termelés, szigorúan a fellépő igény szerint történik
- a sűrített levegős kimenet aktuális kapacitása 40% és 100% kihasználtság között van
- állandó és pontos sűrített levegő nyomás szabályozás 6-10 bar érték között (13 bar kérésre)
- az energiafogyasztás a termelt sűrített levegő mennyiséggel arányos
A géphez opcionálisan rendelhető:
Csavarkompresszor távvezérlő rendszer
Az SMS (Service Management Syszem) rendszer az ETIV vezérlővel szerelt csavarkompresszorok távvezérlését és karbantartás előrejelzését teszi lehetővé. A berendezés automatikusan e-mail üzenetet küld (max. 3 cím adható meg a beállítás során) az előzetesen beállított időintervallumban a gép állapotáról ( minden órában, minden nap, minden héten) és a riasztásokról. Ennek segítségével könnyedén megtervezheti a rutin karban tartásokat és időben értesítést küld a sürgős beavatkozások szükségességéről. Bármilyen eszközről (táblagép, okostelefon, PC, laptop) egy weboldalon keresztül vezérelheti a kompresszort, amennyiben ugyanarra az internethálózatra csatlakozik, mint az SMS berendezés.
 Váratlan és tervezett karbantartások:
- automatikus e-mail üzenet riasztás esetén
- automatikus e.mail üzenet óránként/ naponta/ hetente
Kompresszor távvezérlés:
- különböző menüszintek elérés (felhasználói, szerviz)
- kompresszor állapotának online ellenőrzése
- ki- és bekapcsolás végrehajtása
- nincs szükség szoftver installálására

Műszaki adatok:
Tartálytérfogat: 500 liter
Motor teljesítmény: 15 kW   20 HP
Leadott levegőmennyiség: 1550 l/perc
Max. nyomás: 13 bar
Csatlakozás mérete: 3/4"
Zajszint: 68 dB
Súly csomagolással együtt: 495 kg
Mérete a csomagolással együtt: 207 x 85 x 185 cm
Hűtveszárítóval szerelve!

Fini egy olasz gyártó, mely az egyik vezető cég a sűrített levegős szektorban. Több, mint 60 év tapasztalat, 5 gyártási terület, 10 millió eladott kompresszor, összesen 120 országban. Magas minőségi színvonal jellemzi, folyamatos innovációkkal igyekszik minden vevői igényt kielégíteni, termékpalettája a magán- és ipari szektort kompletten lefedi.
Cikkszám V83PX92FNM801
Külső beszerzés, az átlagos beérkezés 2-5 munkanapot vesz igénybe. *
3.320.190 ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Platina Kert és Szerszám Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Platina Kert és Szerszám Csapata